Over mij

Hoi! Mijn naam is Marleen van Delft. Ik heb altijd al een liefde gehad voor processen die zich afspelen in het hoofd van de mens. Daarom was het ook niet zo gek toen ik koos voor de opleiding Pedagogiek.

Al snel bleek dat ik niet alleen mijn focus bij kinderen wilde laten, daarom volgde ik de minor tot GGZ-agoog. Dit betekent dat ik gespecialiseerd ben in herstelgericht werken en op het gebied van psychiatrie. Waardoor mijn kennis zich ook uitbreidde naar volwassenen, ouderen,  de forensische zorg en verslavingszorg.

Het samen doen en in gesprek gaan en mensen een optie geven om ze weer in hun kracht te zetten is mijn sterkte kant.  Om mezelf verder te professionaliseren ben ik de opleiding tot ‘erkend kindertherapeut’ gaan volgen. Inmiddels heb ik deze post HBO opleiding met succes afgerond en mag ik mezelf met trots kindertherapeut noemen.

En waag ik nu, naast mijn vaste baan, de sprong naar een eigen praktijk. Ik ben van mening dat ik met mijn visie mensen kan bereiken en terug kan zetten in hun eigen kracht. Zonder teveel poespas, juist met eenvoudige, kortdurende en praktische trajecten.

Ik ben geregistreerd als jeugd- en gezinsprofessional bij SKJ, een kwaliteitsregister voor jeugd. Mijn registratie nummer is: 140008101.

 

 

Naast mijn praktijk wil ik ook graag op een laagdrempelige manier hulp bieden. Om die reden ben ik ook een platform begonnen in de vorm van een blog. Op die manier kan ik meer mensen bereiken en kan ik op een leuke, interessante manier advies geven en de nodige inspiratie aanleveren. Neem vooral even een kijkje!

Bij vragen of suggesties kunt u terecht bij contact

4 december 2016